Servicii Airbnb

Chefi în Epsom and Ewell District

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Meniuri de fuziune afro-caraibiană de la Ebenezer

Fondatorul Cally Munchy, am apărut în Time Out și Conde Nast Traveller.

Fuziune caraibo-asiatică de Michele

Pasionat de crearea de arome autentice, unice, care amestecă Caraibe și Asia.

Mese pline de fuziune la nivel mondial de Gerald

Am amestecat aromele din Orientul Mijlociu și cele europene în mâncăruri de neuitat.

Cinete mediteraneene de Luigi

Am studiat gătitul naturopatic la King's College London și am concurat la Cuochi d'Italia.

Aromele lumii

Creez arome imaginative care îi încântă pe clienții mei, oferind o experiență uluitoare.

Surrey Catering By Eleanor

American Chef, Eleanor, face bucătărie fusion excepțională cu un ochi pentru detalii

Arome de sezon de Emily

Bucătar instruit cu Michelin care îți aduce căldura italiană la masă, oriunde te-ai afla.

Bucătărie rafinată în stil hotelier oferită de Jonathan

„Combin diversitatea și precizia în fiecare fel de mâncare, creând experiențe de luat masa de neuitat care încântă simțurile și lasă impresii de durată.”

Mâncare europeană sezonieră și modernă de Sasha

Am fost instruit la Le Cordon Bleu și am dezvoltat rețete pentru Great British Chefs.

Arome globale și grătar de Sean

Sunt specializată în grătar și preparate rafinate din bucătăria japoneză, mediteraneană și din Orientul Mijlociu.

Cină de ospăț britanic cu Karl

Fost bucătar de patiserie Mayfair, care lucrează în prezent în gospodării UHNW pentru a crea servicii de luat masa personalizate

Servicii de chef privat

Construiesc mâncăruri vibrante, de sezon, pentru adunări, asigurându-mă că fiecare masă este memorabilă.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară