Ajută-ne să îți îmbunătățim experiența

Utilizăm module cookie și alte tehnologii pentru a personaliza conținutul, pentru a măsura eficacitatea reclamelor și pentru a oferi o experiență optimizată. Unele module cookie sunt necesare pentru funcționarea site-ului și nu pot fi dezactivate. Dându-ți acordul, accepți politica Airbnb privind modulele cookie. Poți să-ți actualizezi oricând preferințele.

Servicii Airbnb

Chefi în Migjorn

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Migjorn

Pagina 1 din 2

Chef

Vindecarea bucătăriei vegane de Mariana

10 ani de experiență sunt bucătar-șef pe bază de plante, axat pe bucătăria raw vegană și nutriția sportivă. M-am antrenat cu bucătarul culinar pe bază de plante Matthew Kenney și am studiat la Le Cordon Bleu. Am gătit pentru sportivi, celebrități și clienți importanți.

Chef

Mese fusion italiene de Giuseppe

21 de ani de experiență pe care am gătit-o și am călătorit mult în întreaga Italie, lucrând la multe restaurante notabile. Am lucrat în bucătăriile de la Ducati Caffé, Gusto, Sicilia și altele. Am pregătit un meniu all-sushi cu pește proaspăt și fructe de mare pentru o familie renumită a unui actor.

Chef

Cele mai bune orez și paella de David

5 ani de experiență Chef la domiciliu în Mallorca, specializat în orez, paella, fideuàs și tapas. Am urmat tehnici de orez cu Alex del Vicio și Edu Torres în Molino Roca. Am gătit pentru federația de fotbal a Insulelor Baleare, pentru federația padel, pentru fostul fotbalist Roger Smith și antreprenorul Argentino Manolo Ugarte, printre altele

Chef

Bucătărie mediteraneană de Juan Carlos

20 de ani de experiență Originar din Argentina, am petrecut 15 ani perfecționându-mi abilitățile în Italia. Am câștigat experiență la renumitele restaurante spaniole Lasarte și Kursaal. Am învățat de la bucătarul din spatele unui restaurant Michelin cu trei stele din Țara Bascilor.

Chef

Cocina sin frontier por Julian

12 ani de experiență Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena și San Ignacio. Mi-am perfecționat cunoștințele culinare într-un postuniversitar de doi ani. Am lucrat ca chef privat pentru o personalitate proeminentă la Forbes.

Chef

Experiență mediteraneană cu Chef Esteban

10 ani de experiență Rulează SUSHI AMAR în Piața Santa Catalina, oferind mâncăruri pline de suflet, fructe de mare proaspete și sushi pe care le-am dresat la Escuela de cocina de Córdoba din Argentina. BARUL de SUSHI și FRUCTE DE MARE AMAR din Palma câștigă un scor de 5 stele și aprecieri locale pentru mâncărurile de calitate

Toate serviciile de chef

Bucătărie bască-mediteraneană de Carlos

Am 18 ani de experiență. Am gătit în mai multe restaurante renumite, inclusiv Etxanobe cu stele Michelin. M-am antrenat la Leioa Hospitality School și am pregătire suplimentară în bucătăria thailandeză. Am participat și am câștigat mai multe concursuri de pintxos în Țara Bascilor.”

Grătar mediteranean de José

12 ani de experiență învăț, evoluez și creez noi modalități de a îmbunătăți mâncărurile la grătar. Bunicii mei m-au învățat totul, de la alegerea lemnului până la selectarea celor mai bune tăieturi. Am ani de experiență practică la grătar, care mi-a permis să-mi stăpânesc meseria.

Aire de España cu Chef Esteban

20 de ani de experiență combină creativitatea și prospețimea la fiecare fel de mâncare, aducând arome noi în locuința ta. Am obținut diploma la Școala Profesională de Gătit din Córdoba, Argentina în 2004. Am lucrat în Argentina, Italia, Formentera și Mallorca, întotdeauna cu calitate.

Arome mediteraneene de Raúl

11 ani de experiență m-am antrenat cu chefi de top din Madrid și Londra înainte de a-mi perfecționa meseria în Mallorca. Am crescut fascinat de mama și unchiul meu în bucătărie. M-am antrenat la restaurante cu stele Michelin, sub îndrumarea lui Gerhard Schwaiger și Stefan Brunner.

Mese private personalizate de la Jackson

20 de ani de experiență pe care am folosit-o pentru a conduce o companie de catering în Regatul Unit, dar acum sărbătoresc aromele Spaniei. Am lucrat la AP&Co, una dintre cele mai bune companii de catering de lux din Londra. Am fost numit cel mai bun furnizor de servicii de catering pentru nunți din estul Angliei.

Bucătărie fusion oferită de Eduardo

8 ani de experiență sunt un bucătar spaniol care a gătit în iahturi, hoteluri și restaurante din Europa. M-am antrenat în bucătării internaționale de la Bilbao la New York. Mi-am petrecut ultimele 4 ierni ca bucătar personal pentru un proprietar de iahturi din New York și Italia.

Taste of the Mediterranean with Paul

21 de ani de experiență Perspectivă culinară largă, specializată în bucătăria mediteraneană, peruviană și japoneză. M-am pregătit la Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Am fost bucătar-șef la restaurantul asiatic Arume. Am lucrat în multe locuri din lume

Taste of the Mediterranean por Pau

21 de ani de experiență am lucrat pe diferite continente și țări, extinzându-mi perspectiva culinară. Am învățat la Universitatea Gastronomică UIB din Insulele Baleare și la Institutul Paul Bocuse. Am lucrat ca bucătar executiv la renumitul restaurant Arume.

Finisaj mediteranean de Paul

15 ani de experiență De la vârsta de 17 ani, am călătorit în Thailanda, Uruguay și multe altele pentru a-mi continua cariera. Am studiat la Universitatea Gastronomică UIB din Insulele Baleare și la Institutul Lyfe. Timpul petrecut la Xoriguer și Sumaq cu stele Michelin m-a condus la un loc de muncă de bucătar executiv la Arume.

Bucătărie mediteraneană creativă oferită de Graciela

30 de ani de experiență pe care am învățat-o de la mama mea, care a fost chef privat al președintelui tunisian Habib Bourguiba. De asemenea, am învățat de la administrarea propriului meu restaurant, precum și de la gătitul în familie și la evenimente. Conduc propriul meu restaurant în Palma de Mallorca și gătesc în privat pentru alții în timpul verii.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară