Servicii Airbnb

Chefi în Oxshott

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Fuziune asiatico-franceză de Philippe

Fuziune gastronomică franco-japoneză cu umami, echilibru, precizie și surpriză.

Fuziune caraibo-asiatică de Michele

Pasionat de crearea de arome autentice, unice, care amestecă Caraibe și Asia.

Mese pline de fuziune la nivel mondial de Gerald

Am amestecat aromele din Orientul Mijlociu și cele europene în mâncăruri de neuitat.

Cinete mediteraneene de Luigi

Am studiat gătitul naturopatic la King's College London și am concurat la Cuochi d'Italia.

Bucătărie rafinată în stil hotelier oferită de Jonathan

„Combin diversitatea și precizia în fiecare fel de mâncare, creând experiențe de luat masa de neuitat care încântă simțurile și lasă impresii de durată.”

Meniuri italiene clasice de la Sebastian

Realizez mâncăruri italiene autentice folosind ingrediente de înaltă calitate și de sezon.

Cină de ospăț britanic cu Karl

Fost bucătar de patiserie Mayfair, care lucrează în prezent în gospodării UHNW pentru a crea servicii de luat masa personalizate

Arome globale și grătar de Sean

Meniurile mele eclectice sunt inspirate de mâncăruri cantoneze, carne afumată și preparate din bucătăria japoneză.

Meniuri italiene de la Giovanni

Am gătit în cele mai bune restaurante italiene, inclusiv Al Duca din centrul Londrei.

Mâncare delicioasă pentru corp, minte și suflet

Mâncare sănătoasă și delicioasă, care îmbrățișează sustenabilitatea și sezonalitatea.

Fuziune italiană și japoneză de Massimiliano

Amestec patrimoniul italian cu precizia japoneză pentru a crea mâncăruri vibrante, de sezon.

Chef privat din Londra - gătit proaspăt, plin de culoare

Îmi place să creez mâncăruri luminoase și frumoase care sărbătoresc produsele de sezon!

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară