Servicii Airbnb

Chefi în Pla de Mallorca

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Cine și mese de autor de Llorenç

Am studiat patiserie la Paris și gătesc meniuri inspirate din rețetele bunicii mele.

Experiență privată de grătar argentinian în Mallorca

Bucătar argentinian stabilit în Mallorca, cu peste 15 ani de experiență în gătitul la foc. Creatorul BIFE BBQ Experience, un concept de catering care combină gastronomia, spectacolul și căldura umană

Experiență mediteraneană

Abordarea mea culinară, născută din precizie tehnică, creativitate și o sensibilitate culturală unică, se reflectă în meniuri personalizate care armonizează tradițiile gastronomice.

Mese inspirate de iahturi, de Yolanda

Sunt bucătar de iaht privat și consultant culinar cu experiență într-o gamă largă de bucătării.

Experiență culinară exclusivă în locuința ta

Expert în paella, preparate din orez, tapas; creează arome moderne și proaspete.

Bucătărie Mallorcan by Llucia

Bucătărie tradițională Mallorcan și Balearic, folosind produse și calitate locale.

Paella tradițională de Llorenç

Sunt un bucătar cu pregătire în patiserie la Paris și inspirat de rețetele de familie.

Bucătăria mediteraneană de Michela

După ce am navigat 80.000 de mile ca bucătar privat, îmi infuzez bucătăria cu arome globale.

Mediterranean Fest por Edu Losilla

Bucură-te de minunata gastronomie mediteraneană cu tapas originale de calitate

Chef privat Rafa

bucătărie contemporană, bucătărie tradițională, ospitalitate, bucătărie urbană.

Mediterana povestită prin arome

În fiecare fel de mâncare transform esența, gusturile și stilul fiecăruia dintre clienții mei într-o gastronomie unică.

Chef privat Jake

Mediteranean, italian, spaniol, ingrediente locale, concentrare pe aromă, servicii calde.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară