Servicii Airbnb

Chefi în Raiguer

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Toate serviciile de chef

Bucătărie bască-mediteraneană de Carlos

Ofer un amestec unic și premiat de arome basce și mediteraneene.

Vindecarea bucătăriei vegane de Mariana

De la iahturi la locuințe pentru celebrități, pregătesc mâncăruri organice, vegane, concepute pentru a se energiza.

Taste of the Mediterranean por Pau

Ofer un meniu complet cu mâncăruri tipice aici și fuzionat cu accente asiatice.

Experiență privată de grătar argentinian în Mallorca

Bucătar argentinian stabilit în Mallorca, cu peste 15 ani de experiență în gătitul la foc. Creatorul BIFE BBQ Experience, un concept de catering care combină gastronomia, spectacolul și căldura umană

Experiență culinară exclusivă în locuința ta

Expert în paella, preparate din orez, tapas; creează arome moderne și proaspete.

Mese inspirate de iahturi, de Yolanda

Sunt bucătar de iaht privat și consultant culinar cu experiență într-o gamă largă de bucătării.

Bucătărie Mallorcan by Llucia

Bucătărie tradițională Mallorcan și Balearic, folosind produse și calitate locale.

Bucătăria mediteraneană de Michela

După ce am navigat 80.000 de mile ca bucătar privat, îmi infuzez bucătăria cu arome globale.

Mediterranean Fest por Edu Losilla

Bucură-te de minunata gastronomie mediteraneană cu tapas originale de calitate

Bucătărie de înaltă performanță cu Maria

Bucătărie plăcută, nutriție sportivă, creativitate și atenție acordată grupurilor mici.

Cine și mese de autor de Llorenç

Am studiat patiserie la Paris și gătesc meniuri inspirate din rețetele bunicii mele.

Bucătărie galiciană de Maruxa

Rădăcini spaniole și mediteraneene cu influențe globale. Respect pentru produs.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară