Servicii Airbnb

Chefi în Bagno A Ripoli

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Bagno A Ripoli

Chef

Florence

Mese de lux cu chef Antonio Patella

9 ani de experiență m-am antrenat la renumita școală ALMA și am lucrat la restaurante cu stele Michelin. Am studiat la școala ALMA și m-am antrenat la cele mai bune restaurante San Domenico și Enrico Bartolini. După școala ALMA și lucrând la două restaurante cu stele Michelin, am gătit la nivel global.

Chef

Cină florentină la masa Valeriei

Ofer experiențe unice și transformatoare pentru oaspeții din întreaga lume. Sunt gazdă de gazde și de evenimente. Consultant de marcă și ospitalitate. Gătitul este modul în care îmi exprim dragostea pentru ceilalți. Cred că mâncarea bună ar trebui să se simtă ca o îmbrățișare. În spatele fiecăruia dintre mâncărurile noastre preferate se află o amintire din copilărie, o ocazie specială, o poveste de spus. Îmi place să pun acest tip de sentiment într-un fel de mâncare și să gătesc cu ingrediente de înaltă calitate. Andrea, partenerul meu, este un muzician profesionist. El și-a moștenit pasiunea pentru mâncare de la bunicul său, un bucătar profesionist care l-a învățat arta bucătăriei tradiționale italiene. Este un somelier de la al treilea nivel al Asociației Somelierilor Italieni. Împreună, am decis să deschidem ușa casei noastre pentru noi prieteni, iubitori de mâncare și călători care gândesc la fel pentru a împărtăși pasiunile noastre și viziunea noastră de a trăi bine.

Chef

Florența

Arome italiene de Valentina

Sunt un somelier local pasionat și, de asemenea, sunt un bucătar care a lucrat în restaurante și hoteluri italiene renumite. Sunt entuziasmat de împărtășirea cunoștințelor mele despre vin și mâncare. Combin rețete toscane, pasiune pentru ingrediente locale și organice și degustare de vinuri, creând o fuziune unică. Am absolvit școala culinară din Florența și am 13 ani de experiență ca bucătar Sunt membru al Asociației Italiene a Somelierilor (Ais) în calitate de somelier și degustător.

Chef

Montecatini Terme

Gustul Toscanei de Amerigo

30 de ani de experiență Cariera mea culinară se întinde pe bucătării din Italia, Anglia, Franța și Statele Unite. Am finalizat cursuri de formare și cursuri de somelier în asocierea alimentelor și a vinurilor. În Florența, am deschis Ristorante Baccarossa, un restaurant cu 40 de locuri specializat în pește.

Chef

Gătit toscan creativ de Chef Maria Virginia

3 ani de experiență Crescând în propriul meu restaurant, am învățat elementele de bază ale bucătăriei tradiționale toscane. Am finalizat cursuri de specializare în Italia. Sunt proprietarul și bucătarul-șef al Loft, Via della Paz 42.

Chef

Cină gastronomică organizată de Chef Giacomo Petri

Am studiat la școala de hotel când eram tânăr, apoi de-a lungul anilor am studiat bucătăria internațională participând la cursuri de masterat cu chefi de top pentru a învăța tehnici și sisteme de gătit de ultimă generație. Pasiunea și vocația mea pentru gătit îmi alimentează profesia de bucătar profesionist privat. Afacerea mea privată de bucătari este recunoscută și operațională la nivel național de peste 10 ani și este foarte căutată în Toscana, unde este lider.

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară