Servicii Airbnb

Chefi în Scandicci

Găsește un serviciu unic oferit de profesioniști locali pe Airbnb.

Savurează delicii preparate de un chef personal în Scandicci

Chef

Florence

Mese de lux cu chef Antonio Patella

9 ani de experiență m-am antrenat la renumita școală ALMA și am lucrat la restaurante cu stele Michelin. Am studiat la școala ALMA și m-am antrenat la cele mai bune restaurante San Domenico și Enrico Bartolini. După școala ALMA și lucrând la două restaurante cu stele Michelin, am gătit la nivel global.

Chef

Montecatini Terme

Gustul Toscanei de Amerigo

30 de ani de experiență Cariera mea culinară se întinde pe bucătării din Italia, Anglia, Franța și Statele Unite. Am finalizat cursuri de formare și cursuri de somelier în asocierea alimentelor și a vinurilor. În Florența, am deschis Ristorante Baccarossa, un restaurant cu 40 de locuri specializat în pește.

Chef

Experiență culinară autentică de Luca în Florența

10 ani de experiență am o carieră culinară bogată și diversă, înrădăcinată în tradiții de familie și experiență practică. Am finalizat cursuri de gătit regional, prepararea pastelor și coacerea pâinii cu maia. Am fondat o aventură specializată în catering, cursuri de gătit și servicii de bucătar personal.

Chef

Florența

Arome italiene de Valentina

Sunt un somelier local pasionat și, de asemenea, sunt un bucătar care a lucrat în restaurante și hoteluri italiene renumite. Sunt entuziasmat de împărtășirea cunoștințelor mele despre vin și mâncare. Combin rețete toscane, pasiune pentru ingrediente locale și organice și degustare de vinuri, creând o fuziune unică. Am absolvit școala culinară din Florența și am 13 ani de experiență ca bucătar Sunt membru al Asociației Italiene a Somelierilor (Ais) în calitate de somelier și degustător.

Chef

Roberto's Advanced Italian Cooking

Cu peste 30 de ani de experiență în lumea gătitului, mi-am făcut din pasiunea mea meșteșugul. M-am născut în Napoli și de la o vârstă fragedă am respirat mirosurile bucătăriei mele de acasă: bunica mea a fost cea care mi-a dat dragostea pentru mâncărurile tradiționale napolitane, care încă reprezintă rădăcinile stilului meu culinar. După ce am participat la școala hotelului, am avut ocazia să lucrez în hoteluri și restaurante de mare prestigiu, unde mi-am perfecționat abilitățile tehnice și am aprofundat arta ospitalității. Astăzi continui să experimentez bucătăria cu același entuziasm ca întotdeauna. Predau copiilor care doresc să urmeze această cale și să ofere un serviciu exclusiv de chef acasă, aducând calitatea, profesionalismul și căldura unei experiențe autentice direct în locuințele clienților mei.

Chef

Tradiție și creativitate de Chef Massimiliano

Chefi personali care prepară masa perfectă

Profesioniști locali

Potolește-ți foamea cu preparate de la chefi personali sau cu opțiuni de catering personalizate.

Selectate pentru calitatea lor

Fiecare chef este evaluat pe baza experienței culinare.

Excelență dovedită de-a lungul timpului

Cel puțin 2 ani de experiență în industria culinară